AMBER BEDAZZLE

AMBER BEDAZZLE

PERTAMA DI MALAYSIA, SHAWL KEPUK-KEPUK VERSI INSTANT

Instant Shawl Amber Bedazzle ini sangat istimewa. Direka khas untuk cara pemakaian shawl style ala stailista side FLORA yang lebih mudah tanpa perlu pin ke belakang (kalo pin kat belakang kan muka jadi bulat) so dgn Amber Bedazzle anda hanya perlu sarung dan pusing. Darling2 semua tak perlu dah nak pakai inner neck bagai sebab shawl ni dah ader inner chiffon kaler sedondon yg dijahit bersama. bole bagi illusi kurus sebab boleh cover pipi comel kita. Shawl ni dihiasi aksesori yang bertahtakan SWAROVSKI ORIGINAL yang kilat bergemelapan.

CIRI-CIRI
Material: High quality heavy chiffon with Exclusive Swarovski Ori
Measurement: 210cm x 75cm
Design: Semi Instant Shawl With Inner Chiffon Attached
Comes with Exclusive Customade Box

SBB APE SHAWL NI OUTSTANDING:
[+] Direka khas untuk cara pemakaian shawl style side flora yang lebih mudah tanpa perlu pin ke belakang (kalo pin kat belakang kan muka jadi bulat) so dgn Amber Bedazzle anda hanya perlu sarung dan pusing.
[+] Semi Instant Shawl yang ade inner chiffon (dijahit sekali)
[+] Aksesori yang simple tetapi masih MENAWAN dan EKSKLUSIF dengan batu PREMIUM SWAROVSKI original. 
[+] Memberikan ilusi kurus dimuka sebab Amber Bedazzle ni boleh tutup pipi comel anda. 

Show:
Sort By:
AMBER BEDAZZLE AB07
AMBER BEDAZZLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High Quality Heavy chiffon with Exclusive Swarovski O..
RM69.00 RM21.00
AMBER BEDAZZLE AB08
AMBER BEDAZZLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High Quality Heavy chiffon with Exclusive Swarovski O..
RM69.00 RM21.00
AMBER BEDAZZLE AB11
AMBER BEDAZZLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High Quality Heavy chiffon with Exclusive Swarovski O..
RM69.00 RM21.00
AMBER BEDAZZLE AB13
AMBER BEDAZZLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High Quality Heavy chiffon with Exclusive Swarovski O..
RM69.00 RM21.00
AMBER BEDAZZLE AB14
AMBER BEDAZZLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High Quality Heavy chiffon with Exclusive Swarovski O..
RM69.00 RM21.00
Copyright © 2013 Avilia