AMBER BELLE

AMBER BELLE

PERTAMA DI MALAYSIA, SHAWL KEPUK-KEPUK VERSI INSTANT

Instant Shawl Amber Belle ini sangat istimewa. Direka khas untuk cara pemakaian shawl style ala stailista side FLORA yang lebih mudah tanpa perlu pin ke belakang (kalo pin kat belakang kan muka jadi bulat) so dgn Amber Belle anda hanya perlu sarung dan pusing. Darling2 semua tak perlu dah nak pakai inner neck bagai sebab shawl ni dah ader inner chiffon kaler sedondon yg dijahit bersama. bole bagi illusi kurus sebab boleh cover pipi comel kita. Shawl ni dihiasi aksesori yang bertahtakan SWAROVSKI ORIGINAL yang kilat bergemelapan.

CIRI-CIRI
Material: High quality Amazion Chiffon with Exclusive Premium Swarovski Original
Measurement: 210cm x 75cm
Design: Semi Instant Shawl With Inner Chiffon Attached
Comes with Exclusive Customade Box

SBB APE SHAWL NI OUTSTANDING:
[+] Direka khas untuk cara pemakaian shawl style side flora yang lebih mudah tanpa perlu pin ke belakang (kalo pin kat belakang kan muka jadi bulat) so dgn Amber Belle anda hanya perlu sarung dan pusing.
[+] Memberikan ilusi kurus dimuka sebab Amber Bedazzle ni boleh tutup pipi comel anda. 
[+] Semi Instant Shawl yang ade inner chiffon (dijahit sekali)
[+] Material Amazion Chiffon yang 100% tak jarang langsung, lembut dan terletak!
[+] Aksesori yang simple tetapi masih MENAWAN dan EKSKLUSIF dengan batu PREMIUM SWAROVSKI original.
[+] Muslimah compliance sebab labuh dan tak jarang. Aurat kompem terjaga
[+] Didatangkan dengan metal tag exclusive AVILIA

Show:
Sort By:
AMBER BELLE AL01
AMBER BELLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High quality Amazion Chiffon with Exclusive Premium..
RM79.00 RM24.00
AMBER BELLE AL02
AMBER BELLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High quality Amazion Chiffon with Exclusive Premium..
RM79.00 RM22.00
AMBER BELLE AL03
AMBER BELLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High quality Amazion Chiffon with Exclusive Premium..
RM79.00 RM24.00
AMBER BELLE AL04
AMBER BELLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High quality Amazion Chiffon with Exclusive Premium..
RM79.00 RM24.00
AMBER BELLE AL05
AMBER BELLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High quality Amazion Chiffon with Exclusive Premium..
RM79.00 RM24.00
AMBER BELLE AL09
AMBER BELLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High quality Amazion Chiffon with Exclusive Premium..
RM79.00 RM24.00
AMBER BELLE AL11
AMBER BELLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High quality Amazion Chiffon with Exclusive Premium..
RM79.00 RM24.00
AMBER BELLE AL12
AMBER BELLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High quality Amazion Chiffon with Exclusive Premium..
RM79.00 RM24.00
AMBER BELLE AL13
AMBER BELLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High quality Amazion Chiffon with Exclusive Premium..
RM79.00 RM24.00
AMBER BELLE AL14
AMBER BELLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High quality Amazion Chiffon with Exclusive Premium..
RM79.00 RM24.00
AMBER BELLE AL17
AMBER BELLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High quality Amazion Chiffon with Exclusive Premium..
RM79.00 RM24.00
AMBER BELLE AL20
AMBER BELLE SEMI INSTANT SHAWL Material: High quality Amazion Chiffon with Exclusive Premium..
RM79.00
In Stock
Copyright © 2013 Avilia