SUPERCOMFY SNOWCAP AVILIA

SUPERCOMFY SNOWCAP AVILIA

[KINI DILANCARKAN] - INNER SNOWCAP KOLEKSI TERBARU AVILIA - 'SUPERCOMFY SNOWCAP AVILIA’ UTK WANITA BERTUDUNG YG ANTI BULUS N SEJUK MCM DLM AIRCOND 
.
.
Yes! Masanya dah tiba! Setelah tiga bulan Kak Vivy memilih n mencuba pelbagai jenis material utk inner snowcap ni AKHIRNYA tercipta lah ’Supercomfy Snowcap Avilia’ yg PLG Fit to Face, PLG Selesa n PLG Sejuk. Bukan 1 colour je, tapi ada 4 colour exclusif utk wanita2 bertudung spt uolls yg sedang baca post ni. Pasni korang dah tak malulah kalo nak pakai inner bagi nampak skit macam trend sekarang hehe..Yg paling best inner snowcap ni tak berbulu kalau basuh bynk kali.
.
“EH, BETUL KER TAK BERBULU KALAU BASUH BNYK KALI INNER SNOWCAP AVILIA NI?”
.
Betul la..Uolss tau tak sebelum nak buat inner ni Kak Vivy test dulu basuh sampai 50 kali, material dan keselesaan inner tu tetap maintain dan tak berubah tau..tak payah nak ikat pakai getah mcm uolls selalu buat tu bile inner lama uolss tu dah membesar n lusuh..

http://www.youtube.com/watch?v=hd5B8e-VrL8&feature=youtu.be

Show:
Sort By:
SNOWCAP AVILIA SV01
SUPERCOMFY INNER SNOWCAP AVILIA SV01 SUPERCOMFY SNOWCAP AVILIA ni sgt sesuai tau utk uolls yg had..
RM25.00
SNOWCAP AVILIA SV02
SUPERCOMFY INNER SNOWCAP AVILIA SV02 SUPERCOMFY SNOWCAP AVILIA ni sgt sesuai tau utk uolls yg had..
RM25.00
SNOWCAP AVILIA SV03
SUPERCOMFY INNER SNOWCAP AVILIA SV03 SUPERCOMFY SNOWCAP AVILIA ni sgt sesuai tau utk uolls yg had..
RM25.00
SNOWCAP AVILIA SV04
SUPERCOMFY INNER SNOWCAP AVILIA  SV04 SUPERCOMFY SNOWCAP AVILIA ni sgt sesuai tau utk uolls ..
RM25.00
Copyright © 2013-2017 Avilia