CARISSA

CARISSA

{NEW ARRIVAL} INSTANT SHAWL CARISSA❤️
DENGAN AKSESORI PEMANIS 3D FLOWERS YG SANGAT EXCLUSIVE.

Cantiknyaaaaa 3D flowers kat hujung shawl tuuu"
.
Kak vivi kain satin ni tak keras ke? xlicin ke kalau pakai? xpekak telinga ka? Haaa Banyak sangat Kak Vivi dapat msg kalau pakai satin shawl mesti shawl tu asyik turun ke depan lah, kilat semacam lah dan kaku kejong jer !!. 
Okay Sekarang kak vivi selesaikan masalah Uollsss..
.
Kak Vivi memang Khas cari material ni kat Luar Negara punyala nak bagi uols semua cantikk dan selesa hehe ..

Kenapa Uollsss harus memiliki carissa:
Pasal Material satin velvet mate ni yang Kak vivi malas nak cakap banyak sebab memang terbukti semua koleksi shawl Avilia memang Hight Quality Dan berbaloi dgn harga yang sgt2 berpatutan????.
.
Okay back to material Satin velvet mate ni lembut,sedikit strechable tak jarang dan tak licinnn..
Konfem korang akan suka dgn Carissa ni..Sebab material Handfeel yang best Dan Bila pakai beralun jer tak nampak kembung di bahagian bawah dagu dan tak pekak di telinga..Sis Jamin keselesaan Uolls.
.

 DESIGN - Semi instant hanya sekali sarung & sekali lilit sahaja

 ADJUSTABLE SIZE (free size ) dan aurat friendly

 PREMIUM MATERIAL-VELVET SATIN MATE yang sedikit Stretchable satin yang tak licin, tak jarang, tak kejong dan mudah di iron.

 AKSESORI UNIK iaitu 3D flower exclusive yang dijahit di hujung shawl.

LABEL METAL yang unik dan nampak mewah
MUDAH DIGAYAKAN - hanya sekali sarung dan lilit.

10 COLOR MENARIK.

Show:
Sort By:
CARISSA CS01
✅ DESIGN - Semi instant hanya sekali sarung & sekali lilit sahaja ✅ ADJUSTABLE SIZE..
RM49.00
CARISSA CS02
✅ DESIGN - Semi instant hanya sekali sarung & sekali lilit sahaja ✅ ADJUSTABLE SIZE..
RM49.00
CARISSA CS03
✅ DESIGN - Semi instant hanya sekali sarung & sekali lilit sahaja ✅ ADJUSTABLE SIZE..
RM49.00
CARISSA CS04
✅ DESIGN - Semi instant hanya sekali sarung & sekali lilit sahaja ✅ ADJUSTABLE SIZE..
RM49.00
CARISSA CS05
✅ DESIGN - Semi instant hanya sekali sarung & sekali lilit sahaja ✅ ADJUSTABLE SIZE..
RM49.00
CARISSA CS06
✅ DESIGN - Semi instant hanya sekali sarung & sekali lilit sahaja ✅ ADJUSTABLE SIZE..
RM49.00
CARISSA CS07
✅ DESIGN - Semi instant hanya sekali sarung & sekali lilit sahaja ✅ ADJUSTABLE SIZE..
RM49.00
CARISSA CS08
✅ DESIGN - Semi instant hanya sekali sarung & sekali lilit sahaja ✅ ADJUSTABLE SIZE..
RM49.00
CARISSA CS09
✅ DESIGN - Semi instant hanya sekali sarung & sekali lilit sahaja ✅ ADJUSTABLE SIZE..
RM49.00
CARISSA CS10
✅ DESIGN - Semi instant hanya sekali sarung & sekali lilit sahaja ✅ ADJUSTABLE SIZE..
RM49.00
Copyright © 2013-2017 Avilia