LA DONNA

LA DONNA

DESIGN: SEMI INSTANT SHAWL DGN INNER MATERIAL SAMA

Senang nak digayakan dan ada inner yang dh boleh cover leher anda siap-siap. MANA NAK CARI KAN SHAWL ADA INNER YANG AURAT FRIENDLY HEHE

CUTTING TUDUNG 
Design shawl Laa Donna ni memang dan kemas dan ngam di bahagian bahu anda jadi dan tak perlu nak berpin-pin di pagi raya hehe memang super jimat sebab dah tak perlu pening-pening nak beli pin dan masalah pin hilang kini sudah tiada .

17 WARNA PILIHAN
Terdapat 17 warna pilihan yang akan buat korang semua rambang mata dan memudahkan korang untuk padankan dengan baju raya korang.

SIZE : FREE SIZE FIT TO L

MATERIAL TUDUNG
Menggunakan material yg berkualiti tinggi yaitu :ITALIAN CHIFFON GEORGETTE, yg ringan tak berkedut dan sesuai untuk korang yg pakai nak kemas sampai petang raya tanpa berkedut atau berserabut. Stay je cantik sampai petang

AKSESEORI
Susunan bunga 3D yang SUPER DUPER CANTIK dan dipercantikkan lagi dengan PREMIUM HOT FIX DIAMOND YANG EXCLUSIVE
.

Show:
Sort By:
LA DONNA LN01
✅ DESIGN - Semi instant shawl bersama inner ✅ ADJUSTABLE SIZE (free size fit to L) ..
RM69.00 RM48.30
LA DONNA LN02
✅ DESIGN - Semi instant shawl bersama inner ✅ ADJUSTABLE SIZE (free size fit to L) ..
RM69.00 RM48.30
LA DONNA LN03
✅ DESIGN - Semi instant shawl bersama inner ✅ ADJUSTABLE SIZE (free size fit to L) ..
RM69.00 RM48.30
LA DONNA LN04
✅ DESIGN - Semi instant shawl bersama inner ✅ ADJUSTABLE SIZE (free size fit to L) ..
RM69.00 RM48.30
LA DONNA LN06
✅ DESIGN - Semi instant shawl bersama inner ✅ ADJUSTABLE SIZE (free size fit to L) ..
RM69.00 RM48.30
LA DONNA LN07
✅ DESIGN - Semi instant shawl bersama inner ✅ ADJUSTABLE SIZE (free size fit to L) ..
RM69.00 RM48.30
LA DONNA LN09
✅ DESIGN - Semi instant shawl bersama inner ✅ ADJUSTABLE SIZE (free size fit to L) ..
RM69.00 RM48.30
LA DONNA LN10
✅ DESIGN - Semi instant shawl bersama inner ✅ ADJUSTABLE SIZE (free size fit to L) ..
RM69.00 RM34.30
LA DONNA LN12
✅ DESIGN - Semi instant shawl bersama inner ✅ ADJUSTABLE SIZE (free size fit to L) ..
RM69.00 RM48.30
LA DONNA LN13
✅ DESIGN - Semi instant shawl bersama inner ✅ ADJUSTABLE SIZE (free size fit to L) ..
RM69.00
LA DONNA LN14
✅ DESIGN - Semi instant shawl bersama inner ✅ ADJUSTABLE SIZE (free size fit to L) ..
RM69.00 RM48.30
LA DONNA LN15
✅ DESIGN - Semi instant shawl bersama inner ✅ ADJUSTABLE SIZE (free size fit to L) ..
RM69.00 RM48.30
LA DONNA LN17
✅ DESIGN - Semi instant shawl bersama inner ✅ ADJUSTABLE SIZE (free size fit to L) ..
RM69.00 RM48.30
Copyright © 2013-2017 Avilia