MIARANDA

MIARANDA

NAMPAK LEBIH MUDA DENGAN BAWAL INSTANT SATIN YANG TENGAH TRENDY

Wow bawal instant bermaterial satin jepun versi shawl! Eh macam takde lagi je kat malaysia ni? Takyah buat-buat terkejut sebab memang Avilia yang pertama keluarkan bawal instant shawl ni. Nak jadi up to date dan trendy dengan bawal instant yang tengah menggila ni?

Apa yang best dengan Miaranda ni? Material satin biasa mesti licin asal nak lipat je leceh sebab kain tak cukup lebar la terlebih lebar la tapi Miaranda kain dia tak berkilat so memang senang nak bentuk dan memang express sedia terlipat anda tinggal sarung dan gayakan sahaja. Pakai satin ni mesti kena kasi kemas dan ketat sampai telinga pun rasa nak pekak kan? Dengan miaranda anda takkan sengsara lagi, boleh bergaya dengan selesa dan Miaranda ni limited print which mean lepasni takde restock corak yang sama so memang kita kasi corak tu eksklusif habis dan tak ler sama dengan orang lain. Corak pun tak serabut dan color pun pastel-pastel je, bila pakai muka nampak sweet sangat!

Show:
Sort By:
MIARANDA MR01
MIARANDA INSTANT BAWAL Material: Satin Japan Design: Printed Instant Bawal Note : Color may d..
RM79.00 RM39.00
MIARANDA MR02
MIARANDA INSTANT BAWAL Material: Satin Japan Design: Printed Instant Bawal Note : Color may d..
RM79.00 RM39.00
MIARANDA MR04
MIARANDA INSTANT BAWAL Material: Satin Japan Design: Printed Instant Bawal Note : Color may d..
RM79.00 RM39.00
MIARANDA MR05
MIARANDA INSTANT BAWAL Material: Satin Japan Design: Printed Instant Bawal Note : Color may d..
RM79.00 RM39.00
MIARANDA MR06
MIARANDA INSTANT BAWAL Material: Satin Japan Design: Printed Instant Bawal Note : Color may d..
RM79.00 RM69.00
MIARANDA MR07
MIARANDA INSTANT BAWAL Material: Satin Japan Design: Printed Instant Bawal Note : Color may d..
RM79.00 RM39.00
MIARANDA MR08
MIARANDA INSTANT BAWAL Material: Satin Japan Design: Printed Instant Bawal Note : Color may d..
RM79.00 RM39.00
MIARANDA MR09
MIARANDA INSTANT BAWAL Material: Satin Japan Design: Printed Instant Bawal Note : Color may d..
RM79.00 RM39.00
Copyright © 2013 Avilia