FALABELLA 2.0

FALABELLA 2.0

[DILANCARKAN ] INSTANT SHAWL FALABELLA 2.0 - TUDUNG SIAP DGN ANTING-ANTING YG PERTAMA DI MALAYSIA
.
.
Wowww! Tudung Falabella yg pernah menjadi fenomena suatu ketika dahulu kini kembali dgn design yg terbaru! Bukan 5, bukan 9 tapi 20 PREMIUM COLORS terbaru Kak Vivy dah pilih utk chuolls. Dan plg bestnya, tak perlu keluarkan telinga lagi atau cocok2 shawl untuk pakai earing bila berhijab. Sangat muslimah compliance kan! Nak bergayakan biarla kita tutup aurat kan. 
.
“Kak Vivy, apa beza Falabella 2.0 dengan Falabella sebelum ni?"
.
Cutting dan material memang sama chuolss tapi earing kalini Kak Vivy upgrade skit kasi korang lebih menawan dan meletopsss! Mana taknya ade fringe earing customade untuk Avilia saje dan dah siap2 jahit kat tepi telinga tu. 
.
Falabella ni memang ramai yang repeat order dan sukee sgt sebab material die terletak dan selesa. Lagipun sekarang pakai cara 3S ( SARUNG , SELEMPANG & SIAP ). Stylo mylo gitew. Lagipun takla over sangat pun sebab korang boleh pakai gi opis jugak dan nak gi event pun sesuai. 
.
Design yang timeless dan memudahkan korang . So pasni tak yah lagi keluarkan telinga yer..hihi.
.
.
KENAPA UOLSS HARUS MEMILIKI FALABELLA 2.0: 
.
 DESIGN yang tengah trendy dan hot dipasaran 
 SEMI INSTANT SWAWL PREMIUM dengan 19 colors 
ADJUSTABLE SIZE dari S hingga XL menjadikan Falabella shawl yang aurat friendly 
 PREMIUM MATERIAL- chifon yang tidak jarang diimport khas dari Korea , pengalaman yang sangat best bila pakai 
 AKSESORI UNIK disertakan dengan aksesori earing yang menjadikan anda lebih bergaya ala supermodel muslimah 
 LABEL METAL EXCLUSIVE AVILIA yang sangat unik 
 PELBAGAI GAYA - boleh digayakan dengan gaya loose atau dililit kemas. 

Show:
Sort By:
FALABELLA FFL01
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL03
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL04
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL05
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL07
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL08
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL09
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL10
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL11
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL12
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL14
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL16
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL17
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL18
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL19
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
FALABELLA FFL20
FALABELLA 2.0 SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KO..
RM55.00
Copyright © 2013-2017 Avilia