FALABELLA

FALABELLA

INSTANT SHAWL DENGAN ANTING - ANTING PERTAMA DI MALAYSIA. 

Teringin la nak pakai anting2 pada shawl cam model tu. Cam stylo and sweet jer. Camne pulak mummy nak sepit anting- anting kat shawl tuuu? 

Jangan Risauu...Kini tak perlu lagi, kami dah design instant shawl siap anting - anting dijahit bersama. Anak tarik confirm tak jatuh ????.Tak perlu dah nak gi beli anting - anting dan nak sangkut2 bagai

FALABELLA Instant Shawl Simple tapi menawan. Less is more ????. Sesuai sangatla dengan design terhebat tahun 2017

 

Material :
Diperbuat dari PREMIUM KOREAN CHIFFON yang berkualiti tinggi. Flowy dan mudah digosok.

Design :
Semi instant shawl dengan aksesori earing dan metal label yang dijahit bersama.

Ukuran :
180 cm x 76 cm

Kenapa anda harus memiliki FALABELLA :

✅ DESIGN yang tengah trendy dan hot dipasaran
✅ADJUSTABLE SIZE dari S hingga XL menjadikan Falabella shawl aurat friendly
✅ PREMIUM MATERIAL- chifon yang tidak jarang diimport khas dari Korea , pengalaman yang sangat best bila pakai ,
✅ AKSESORI UNIK disertakan dengan aksesori earing yang menjadikan anda lebih bergaya ala supermodel muslimah
✅ LABEL METAL yang sangat unik
✅ PELBAGAI GAYA - boleh digayakan dengan gaya loose atau dililit kemas.

Show:
Sort By:
FALABELLA FL01
FALABELLA SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KOREAN..
RM55.00 RM44.00
FALABELLA FL02
FALABELLA SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KOREAN..
RM55.00 RM44.00
FALABELLA FL03
FALABELLA SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KOREAN..
RM55.00 RM44.00
In Stock
FALABELLA FL06
FALABELLA SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KOREAN..
RM55.00 RM44.00
FALABELLA FL07
FALABELLA SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KOREAN..
RM55.00 RM44.00
FALABELLA FL08
FALABELLA SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KOREAN..
RM55.00 RM44.00
FALABELLA FL09
FALABELLA SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KOREAN..
RM55.00 RM44.00
FALABELLA FL10
FALABELLA SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KOREAN..
RM55.00 RM44.00
FALABELLA FL11
FALABELLA SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KOREAN..
RM55.00 RM44.00
FALABELLA FL13
FALABELLA SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KOREAN..
RM55.00 RM44.00
FALABELLA FL14
FALABELLA SEMI INSTANT SHAWL PREMIUM Material: High Quality flowy and easy to iron PREMIUM KOREAN..
RM55.00 RM44.00
Copyright © 2013 Avilia