LA DOLCE

LA DOLCE

Material La Dolce ni memang boleh buat korang semua vouge de vas macam retis. Super Flowy dan nampak mewah. Boleh matching dah dengan baju Raya korang yg Glam tu. Yang penting tak yah nak susah2 pi carik inner dah. Kak vivy siap attached jugak utk memudahkan korang disaat akhir 

Material: Silky satin Siniorita yg lembut. 
Design: Semi Instant yg disambungkan dengan Inner Cotton. So tidak perlu lagi cari inner dan risau shawl gerak2 sebab material Shawl sudah dijahit bersama. 
Ukuran: 141 cm x 76 cm 

APE YG BEST TENTANG LA DOLCE:

✅ INNER COTTON  yang dijahit sekali, so tak payah susah-susah tercari-cari inner lagi dah
✅ ADJUSTABLE SIZE dari S hingga XL menjadikan Falabella shawl aurat friendly
✅ PREMIUM SILKY MATERIAL - lembut, sejuk dan pengalaman yang sangat best bila pakai
✅ JAHITAN high quality baby seam QC guaranteed (jahitan tidak berkedut).
✅ SELESA & MUDAH iron , sejuk jer bila pakai dan senang nak handle.
✅ PELBAGAI GAYA - boleh digayakan dengan gaya loose atau dililit.
✅ LABEL METAL TERBARU yang sangat unik

Show:
Sort By:
LA DOLCE LD01
LA DOLCE - SILKY INSTANT SHAWL WITH INNER Design: Premium Instant Shawl with Cotton Inner Se..
RM79.00 RM69.00
LA DOLCE LD04
LA DOLCE - SILKY INSTANT SHAWL WITH INNER Design: Premium Instant Shawl with Cotton Inner Se..
RM79.00 RM69.00
LA DOLCE LD06
LA DOLCE - SILKY INSTANT SHAWL WITH INNER Design: Premium Instant Shawl with Cotton Inner Se..
RM79.00 RM69.00
LA DOLCE LD08
LA DOLCE - SILKY INSTANT SHAWL WITH INNER Design: Premium Instant Shawl with Cotton Inner Se..
RM79.00 RM69.00
LA DOLCE LD09
LA DOLCE - SILKY INSTANT SHAWL WITH INNER Design: Premium Instant Shawl with Cotton Inner Se..
RM79.00 RM69.00
LA DOLCE LD10
LA DOLCE - SILKY INSTANT SHAWL WITH INNER Design: Premium Instant Shawl with Cotton Inner Se..
RM79.00 RM69.00
Copyright © 2013-2017 Avilia