KHIMAR SAFWA

KHIMAR SAFWA

TERCARI2 KHIMAR YG SELESA, LABUH, JIMAT MASA PEMAKAIAN DAN MESRA SOLAT?
.
Khas untuk sis yang nak gunakan untuk pergi umrah dan nak gunakan untuk pergi terawih nanti.
.
Kenapa anda harus memiliki khimar safwa:

Bukan hanya sopan namunn sangatt sesuai dibawa untuk bakal jemaah Umrah.

Kenapa?
khimar Safwa ni Mesra solat. boleh gantikan telekung untuk solat. Dan Uniknya labuh depan dan belakang.

Khimar Safwa juga boleh digayakan untuk ke Majlis Ilmu, Tahlil dan Majlis Kesyukuran.
Sesuai untuk semua bentuk muka.

Material:Premium heavy chiffon.
Design: Fully instant with 3 layered.So Tidak perlu pakai inner lagi sebab material kain yg best Dan tak jarang.

SUPER FLOWY - Swirl - swirl je tertiup angin belakang khimar safwa ni kan..Sis jamin Uollsss akan jatuh cinta dengan khimar safwa ni, konfirm Uollss   akan rasa selesa bila pakai khimar ni.????SIZE : Free size S - XXL Dan aurat friendly

JAHITAN Hight quality baby seam QC guaranteed (jahitan tidak berkedut).
SELESA & MUDAH iron, sejuk jer bila pakai dan senang nak handle di bahagian muka, sebab khimar ni soft awning ????
LABEL METAL yang sangat unik dan exclusive.

 

You can use the coupon code to get the DISCOUNT PRICE

QUANTITY COLLECTION NAME COUPON CODE
2-3 PCS KHIMAR SAFWA 2RM160
4-5 PCS KHIMAR SAFWA 4RM320
6-7 PCS KHIMAR SAFWA 6RM480
8-9 PCS KHIMAR SAFWA 8RM640
10PCS & Above KHIMAR SAFWA 10RM800

 

Show:
Sort By:
KHIMAR SAFWA SF04
✅Material: Premium heavy chiffon. ✅Design: Fully instant with 3 layered.So Tidak perlu pakai inner ..
RM89.00
KHIMAR SAFWA SF07
✅Material: Premium heavy chiffon. ✅Design: Fully instant with 3 layered.So Tidak perlu pakai inner ..
RM89.00
Copyright © 2013-2017 Avilia